13_2022_LP-slider_1920x600

Kom kijken naar onze mooie vloeren!

Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn. Dat geeft de zekerheid om er heel lang van te kunnen genieten. Colors@Home heeft een hele uitgebreide collectie karpetten, tapijten, vinyl, marmoleum, laminaat en niet in de laatste plaats PVC vloeren. Lekker praktisch of toch liever sfeer. Het kan allemaal.

Colors@Home is het juiste adres voor een nieuwe vloer. Als dit toevallig het moment voor een nieuwe vloer is, geven we ook nog eens een korting van 20% op alle vloeren van 26 september t/m 8 oktober 2022. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 

Colors@Home Woonhal Twello dé interieurspecialist!

Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Hiermee kunnen we voor een fantastische make-over van ieder huis zorgen. Colors@Home Woonhal Twello snapt dit. We helpen om samen met ons, de juiste keuzes te maken. Bij ons in de winkel in Twello bieden we vele voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Dus kwalitatief hoogwaardige producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat de hele familie nog jaren van de nieuwe aankoop kan genieten. Meer weten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact op. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe de situatie thuis. Op deze manier kunnen we een advies op maat geven waarin we alle iinterieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet alle wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home is voor de toekomst. Dat betekent jaren onbezorgd genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil iedereen natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat het inmeten en de montage liever wordt uitbesteed. Daarom verzorgen wij dit gewoon. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven graag gratis advies
Tot snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Bel mij