10_2022_LP-slider_1920x600

Haal een frisse wind door je woning met onze prachtige raamdecoratie

Kan jouw interieur wel een boost gebruiken? Ga dan voor nieuwe raamdecoratie van Colors@Home. Laat je verrassen door ons ruime assortiment luxueuze stoffen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte rolgordijnen, plissé gordijnen, Duette® Shades of de mooiste horizontale jaloezieën, wij hebben het allemaal. We helpen je graag met het vinden van raamdecoratie die perfect past in jouw interieur. Ook als je nog niet helemaal weet wat je wil, ben je bij ons aan het goede adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise adviseren we je graag over welke raamdecoratie voldoet aan jouw woonwensen.

Kom nu naar de winkel en profiteer t/m 2 juli 2022 van 20% korting op raamdecoratie.

Colors@Home Woonhal Twello dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Woonhal Twello snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Twello bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen