861-CzH_05_2021_1920x600.jpg

maak je woning helemaal af met de mooiste accessoires

Nu de feestdagen weer voor de deur staan en 2021 op zijn eind loopt, willen we op de valreep nog het maximale uit het jaar halen. De decembermaand is daarom vaak de drukste maand van het jaar. Na een lange dag is er niks fijner dan je terugtrekken in jouw prachtige woning. Met ons prachtige woonaccessoires maak je het thuis nog gezelliger!

Mooie vaasjes op tafel of prachtige kussens op je bank geven net dat beetje extra sfeer. Bij Cozy-Homes profiteer je t/m 31 december 2021 van kortingen tot 50% op woonaccessoires. Kom snel langs in één van onze winkels en vraag naar de voorwaarden.

Cozy-Homes heeft alles om meer sfeer in huis te geven. Naast de accessoires hebben we ook tafels, banken en stoelen. We hebben doorlopend nieuwe items. Neem voor de hele collectie een kijkje op onze website.

Woonhal Twello, dé interieurspecialist

Colors@home Woonhal Twello met shop in shop Cozy-Homes is een eigentijdse woonwinkel met oog voor detail en passie voor interieur. Woonhal Twello staat voor een beleving in de wereld van woondecoratie. Het loont om een kijkje te nemen bij ons in de winkel in Twello. Loop eens binnen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de beste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kan genieten. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij ons in de winkel. Zien we je snel?